Sort Kat Tattoo

Vestergade 15A 1TV,
5000 Odense C.

Registreret ttovør med hygiejnebevis.
Tatoveret siden 2017.

Tatoveringer

Alt du bør vide om forberedelse, bestilling og efterbehandling af tatoveringer.


Er du på udkig efter din første tatovering eller én til samlingen, er der selvfølgelig nogle vigtige ting at vide, inden du bestiller.

På siden her vil du kunne finde svar på alt det vigtige og har du nogle andre spørgsmål,
er du altid velkommen til at kontrakte mig både på mail, FB eller IG.

Rund

Det er altid en god ide, at finde ud af hvilken stilart, du leder efter, inden du kontakter din tatovør.

Mange tatovører i dag specialiserer sig indenfor én bestemt stilart og laver derfor ikke alt. Ikke alle stilarter ser lige godt ud, når man blander dem, så hvis man kan holde sig til én eller et par, som minder om hinanden, vil det i sidste ende give det bedste resultat.

Nogle ting er gode nogle steder på kroppen og andre ting er bedre andre steder.

Når du planlægger hvor din tatovering skal sidde, skal du samtidig have en ide om størrelsen. Vil du have en stor tatovering, så skal den sidde på et stort område og en lille tatovering, skal sidde på et mindre område. Placeringen af tatoveringen klargør også for hvilken form designet vil skulle have, da tatoveringer designes efter området.

Mange starter ud med en alt for lille tatovering.

Når man vælger størrelsen, skal man kigge på det område man gerne vil tatoveres. Bliver tatoveringen for lille, vil der være stor chance for, at den vil flyde ud med årene, da huden ændre sig. Vær åben og lyt til din tatovør.

Jeg specialisere mig indenfor linje-baseret stilarter. 

Jeg arbejder med min egen stil, der bedst beskrives som illustrativ tatovering, hvor der alt efter projekt,
kan tilføje dotwork og whip-shading metoder.

Jeg laver også de mere kendte stilarter crosshatch- og woodcut-stilen. 

Alle tre metoder vises herunder.

  • Sorte streg armbånd.
  • Hele områder kun i sort.
  • Tatoveringer intime steder.
  • Ulovlige tatoveringer på hænder, hals og hoved.
  • Farve tatoveringer.

Jeg bruger sort blæk af mærket Dynamic Black. Mærket er vegansk og allergivenligt. 

Al blæk registreres gennem InkBase, så du som forbruger kan være sikker på at blækket er godkendt af sikkerhedsstyrelsen.

Tidsbestilling, design og priser

Du kan sende mig en besked her eller kontakte mig på både FB og IG. Når du bestiller tid må du meget gerne allerede have gjort dig tanker om placering, størrelse og motiv og også gerne sende referencebilleder med. 

Jeg har ofte tid indenfor et par måneder og i ny og næ indenfor ganske kort tid, så du er altid velkommen til at spørge efter min tidligste tid. 

Jeg tager både konsultationer over FB, IG, mail og fysisk.

Del så mange af dine egne tanker som muligt, referencebilleder, placering og størrelse, da det gør det nemmere for mig at guide dig. Hvis det er et størrer projekt, du har mange spørgsmål eller hvis projektet er avanceret på anden vis, er det ofte en god ide at tage konsultationen ansigt-til-ansigt.

For at bestille tid til en konsultationen, skriver du blot lidt af dine tanker og hvilke dage der er bedst for dig.

En fysisk konsultation tager 10-30 min.

Når alle informationer er på plads begynder jeg så småt på designet.

Det endelige design ser du i shoppen, hvor vi sammen tilpasser størrelsen bedst. 

Kan du ikke vente til at se designet før på dagen, er der mulighed for at betale ekstra 300 kr for at se en skitse.

  

Minimums og timepris pris ligger på kr. 1.200. En hel dag (10.30-16.30 med middagspause) ligger på 6.000.

Ved bestilling af tid bliver der lagt en forudbetaling på kr. 500-1.000 kr. De dækker over tiden og designet og fratrækkes den endelige pris.

Aflyses tiden bliver forudbetalingen IKKE betalt tilbage. 

Udebliver du fra din aftale eller aflyser du indenfor en uge, mister du forudbetalingen og vil skulle lægge en ny forudbetaling ved bestilling af ny tid.

Ved sygdom kan tiden med forudbetalingen rykkes til en anden dato, såfrem det sker to dage før.

Forberedelse inden du tatoveres

Det er vigtigt at du får noget at spise inden du skal tatoveres. Så spis et godt måltid mad, inden du begiver dig mod shoppen og sørg gerne for at have lidt snacks eller vand/sodavand med. Er det en heldagstatovering tager vi spisepauser efter behov. 

Det er altid en god ide at have løst og behageligt tøj på, så tøjet ikke strammer på området, hvor du er blevet tatoveret. Det er en god ide at have sort tøj på og ikke din yndlingsskjorte, da der kan komme blæk på tøjet.

Barbere gerne hårene af på området hvor du skal tatoveres dagen før, da dette stresser huden mindst. Hvis du ikke har mulighed for dette, barberer jeg området i shoppen.

Husk at hygiejne er en dyd og super vigtigt når det handler om en tatovering, så sørg for at komme op i shoppen ren.

Du må ikke dukke påvirket op til din aftale og du skal selvfølgelig opføre dig ordentligt i shoppen og respektere de andre omkring dig. Overholdes dette ikke, har jeg al ret til at afbryde sessionen og sende dig ud. 

Tatoveringer altidkaer

Efterbehandling

Er du pakket ind i almindelig film, kan du fjerne dette efter minimum 6 timer, dog er det altid en god ide, at sove med det på, så der ikke kommer overskydende blæk eller blod i sengen. 

Er du pakket ind i selvklæbende film kan du beholde dette på i højst 5 dage.

Når du fjerner filmen, gøres dette bedst i et lunkent brusebad. 

Vask tatoveringen forsigtigt i lunkent vand med parfume-og parabenefri sæbe, lufttør eller duptør den med enten et rent håndklæde eller servietter. Herefter smøres et tyndt lag creme uden parfume på. 

Vask tatoveringen 2 gange om dagen i lunkent vand med parfume-og parabenefri sæbe. Tilføj kun creme hvis tatoveringen er tør og ikke når tatoverings-såret er ved at smuldre af. Når skorpen er faldet helt af fortsætter du med at smøre et tyndt lag creme på to gange om dagen i 1-2 ugers tid.